Een persoonlijk verhaal over dementie, liefde en dood

Gastspreker
Op 18 september vertelt Marijke Boin uit Haren een persoonlijk verhaal over dementie, liefde en dood. Zij schreef het boek 'Vrije Val' over het leven met haar partner die aan dementie leed.

"Haar persoonlijk verhaal laat zien hoe het er aan toegaat in de dagelijkse werkelijkheid, waaruit je niet kunt ontsnappen door de deur achter je dicht te trekken en de zorg aan de ander over te laten".

Dit boek geeft nieuwe inzichten hoe je zou moeten omgaan met mensen die lijden aan dementie. Een aanrader voor familie en werkenden in de zorg.

Het Alzheimer Café is bestemd voor mensen met dementie, hun partner, mantelzorgers, familie, vrienden, hulpverleners en belangstellenden. U bent van harte welkom en kunt ook uw ervaringen delen.

Waar en hoe laat
Het Alzheimercafé Groningen vindt plaats in Bernlef, Antaresstraat 45 in Groningen. Het programma duurt van 19:30 uur tot 21:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Wanneer uw naaste met dementie thuisblijft en u wilt hem/haar niet alleen laten, dan kunt u een beroep doen op een ervaren vrijwilliger van Humanitas: 050-3126000.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Ontmoetingscentrum per telefoon 050-5752220.

Organisatie
Het Alzheimer Café Groningen wordt georganiseerd met medewerking van Team290, Humanitas, ZINN, TSN-Thuiszorg, Dignis Lentis en Zorggroep Groningen.

« Terug naar overzicht

Actueel

Agenda

Meer agenda »

Contact

Alzheimer Nederland

Afdeling Groningen

Ouderengeneeskunde (AA42)
Universitair Medisch Centrum Groningen
Hanzeplein 1
Postbus 30 001
9700 RB Groningen

06-58846830