Wegwaaiende gedachten

Film

In Wegwaaiende gedachten heeft Peter Jan Rens vier mensen uitgenodigd aan boord van het zeiljacht La Bohème. Op het eerste gezicht zie je niets bijzonders aan Rob Smits (73 jaar), Tilly van Vegten (63 jaar), Ed Voort (82 jaar), Han van den Bergh (71 jaar). Vier mensen op leeftijd, vrolijk in gesprek. Toch hebben zij een belangrijk ding gemeen: zij lijden allen aan dementie. In gesprek met Peter Jan vertellen zij over de dingen die zij nog kunnen en die ze leuk vinden, maar ook over de dingen die niet meer lukken en over hun ‘wegwaaiende gedachten’. De onbevangen en open gesprekken resulteren uiteindelijk in vier indringende miniatuurportretjes die tezamen een eerlijk en ontwapenend beeld geven van wat dementie met mensen doet en wat het voor hen betekent.

Na afloop van de film is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen naar aanleiding van de film en over alles wat met dementie te maken heeft.


Wanneer:
Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.
U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.


Waar:
Zorgcentrum Winkheem,
Borgweg 48 in Winsum.


Informatie:
Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.

Wilt u meer weten over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-groningen.nl.

« Terug naar overzicht

Actueel

Agenda

Meer agenda »

Contact

Alzheimer Nederland

Afdeling Groningen

Ouderengeneeskunde (AA42)
Universitair Medisch Centrum Groningen
Hanzeplein 1
Postbus 30 001
9700 RB Groningen

06-58846830