Welkom bij Alzheimer Nederland afdeling Groningen

Voor mensen die dementeren en hun naasten is informatie, een luisterend oor en een helpende hand in uw eigen omgeving erg belangrijk. Voor de hele provincie Groningen biedt de afdeling Groningen van Alzheimer Nederland ondersteuning aan mensen met dementie, hun mantelzorgers, hun familie en iedereen die dicht bij de patiënt staat.

In de provincie Groningen kunt u maandelijks 11 Alzheimer Cafés bezoeken. Een Alzheimer Café is een maandelijkks trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, familieleden en vrienden. Er staat altijd een onderwerp centraal. Klik op de bovenste balk op Alzheimer Cafés en u kunt zien waar en wanneer de avonden worden gehouden en welk onderwerp aan de beurt is.

Vaak is er een gastspreker of wordt iemand geïnterviewd. U kunt altijd terecht met uw vragen en er is volop ruimte voor discussie en het uitwisselen van ervaringen. Wij verwelkomen u met een kopje koffie of thee, u hoeft zich niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

                                                           

 

 

 

Actueel

Agenda

Meer agenda »

Contact

Alzheimer Nederland

Afdeling Groningen

Ouderengeneeskunde (AA42)
Universitair Medisch Centrum Groningen
Hanzeplein 1
Postbus 30 001
9700 RB Groningen

06-58846830