Gemeente Veendam

April 2016 - Mantelzorgondersteuning gemeenten Veendam en Pekela

De gemeenten Veendam en Pekela voelen een sterke verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van mantelzorgers. Eind 2014 hebben de gemeenten in dit verband besloten een extra investering te plegen op het ondersteuningsaanbod voor mantelzorgers. In samenwerking met diverse lokale en regionale partijen die met mantelzorgers te maken hebben - waaronder ook Alzheimer Nederland afdeling Groningen -  is ruim een jaar gewerkt aan het versterken van de mantelzorgondersteuning.

Het uiteindelijke resultaat heeft in april 2016 geleid tot de beleidsnotitie “Mantelzorgondersteuning gemeenten Pekela en Veendam” die staat voor het versterken van de mantelzorgondersteuning waarmee alle partijen gezamenlijk bijdragen aan een duidelijke positie van mantelzorgers en in het verlengde daarvan een bijdrage leveren aan goede zorg en ondersteuning van zorgvragers.

 

 

Actueel

Agenda

Meer agenda »

Contact

Alzheimer Nederland

Afdeling Groningen

Ouderengeneeskunde (AA42)
Universitair Medisch Centrum Groningen
Hanzeplein 1
Postbus 30 001
9700 RB Groningen

06-58846830