Afdelingsvoorzitter.

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? 

Als voorzitter ben je het gezicht van Alzheimer Nederland in jouw regio. Je vindt het leuk om in een vrijwilligersorganisatie mensen te inspireren en te verbinden.  Samen met het bestuur stel je jaarlijks het activiteitenplan en de begroting op en dit gebruik je als leidraad voor de planning van de activiteiten in dat jaar. Het lezen van een begroting en jaarrekening gaat je gemakkelijk af.  Je wilt je inzetten om de belangen van mensen met dementie en mantelzorgers breed onder de aandacht te brengen, van beleidsmakers tot inwoners van de gemeenten in jouw regio. Je draagt hierbij de standpunten van Alzheimer Nederland actief uit. Als voorzitter ben je onafhankelijk. Je hebt een signaalfunctie voor het landelijk bureau van Alzheimer Nederland.

Raadpleeg voor meer informatie de websites www.alzheimer-nederland.nl en https://samendementievriendelijk.nl.

Ben jij

Dan komen we graag met je in contact.

Welke werkzaamheden ga je doen


Tijdsinvestering
Reken er op dat deze functie minimaal 8 uur per week van je vraagt ook eventueel ‘s avonds. Voor deze functie vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. 

Wij bieden
Trainingen, overleggen en bijeenkomsten georganiseerd door het landelijk bureau. Reiskostenvergoeding en vergoeding van gemaakte onkosten en een vrijwilligersverzekering. Het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland vormt een aanvulling op je CV. 

Benoeming
Je wordt door het bestuur en de coördinator regionale activiteiten voorgedragen aan de directeur/bestuurder van Alzheimer Nederland. Deze benoemt je voor een periode van vier jaar en geeft je de bevoegdheid voor het tekenen van stukken tot een maximum van €5000,- 

Informatie en reactie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Wiebe Zorge

Voorzitter Alzheimer Nederland afdeling Groningen
Tel: 06-55841150
e-mailadres: wiebezorge@icloud.com.

Actueel

Agenda

Meer agenda »

Contact

Alzheimer Nederland

Afdeling Groningen

Ouderengeneeskunde (AA42)
Universitair Medisch Centrum Groningen
Hanzeplein 1
Postbus 30 001
9700 RB Groningen

06-58846830